Handhelds

Wij bieden een gamma van robuuste handheld-computers die uitmuntende prestaties combineren met een robuust ontwerp. Alle producten uit onze hardware portfolio zijn geschikt voor de meest veeleisende veldtoepassingen en hebben een beschermingsgraad van IP65 of hoger.
FZ N1 Intouch breed

Panasonic FZ-N1

Samen met onze handheld partners leveren we totaaloplossingen voor bedrijven actief in veeleisende industrieën. Ons doel: jouw productiviteit en efficiëntie in het veld verbeteren.

Deze all-in-one tool is onder andere uitgerust met een octa-core processor, barcode scanner, optionele stylus pen en een batterij met erg lange levensduur. Het besturingssysteem van Android maakt het erg gemakkelijk om met tal van applicaties aan de slag te gaan via de Google Play store.

Technische specificaties

Afmetingen
156 x 74 x 16,3 mm
Gewicht
274g; 365g (incl. batterij)
Scherm
4,7" HD (1280 x 720) 16:9 aspect ratio
Software
Android 8.1
Geheugen
3GB RAM / 16GB Flash / Uitbreidbaar met Micro SD card
Batterij
3.8V, 3,200 mAh; hot-swap function
Camera
8MP rear; 5MP front
IP
IP 68
Communicatie
WPAN: Bluetooth 4.0LE/Class 1; WLAN: 802.11a/b/g/n/d/h/i; WWAN: (optioneel) LTE, UMTS/HSDPA/HSUPA/ HSPA+, GSM/GPRS/EDGE; Satellite: A-GPS, GLONASS, BeiDou
Zebra ZQ320

Zebra Printer ZQ320

Samen met onze handheld partners leveren we totaaloplossingen voor bedrijven actief in veeleisende industrieën. Ons doel: jouw productiviteit en efficiëntie in het veld verbeteren.

Onze draagbare printers worden aangeleverd door Zebra. De printers zijn ergonomisch voor parkeerwachters en hebben een lange batterijduur voor een efficiënte werking. Bovendien zijn deze printers razendsnel. Dankzij het besturingssysteem zijn ze eenvoudig in gebruik.

Technische specificaties

Print methode
Direct Thermal
Maximale print breedte
72mm
Maximale papier breedte
80mm ± 0.75 mm; marges beschikbaar tot 76mm
Resolutie
203dpi/8 dots mm
Geheugen
128MB RAM, 256 Flash (48 MB beschikbaar voor gebruiker)
Vochtigheid
Werking tussen 10% tot 90% niet-condenserend
Temperatuur
Gebruiken tussen -15°C en +50°C
Weight
0.43 kg (incl. battery)
Batterij
PowerPrecision+ 2280 mAH Li-Ion oplaadbare batterij. Reservebatterij van de printer. (Let op: één batterij wordt met de printer meegeleverd).

Benieuwd naar onze andere hardware?

Benieuwd hoe onze hardware jou ontzorgt?

We bekijken graag samen wat de mogelijkheden zijn en wat wij voor jou kunnen betekenen.