Onze visie

InTouch verbetert de levenskwaliteit in de stad van vandaag én morgen dankzij haar mobiliteitstoepassingen.

Dat doen we door het bedenken en ontwikkelen van creatieve software-oplossingen waarbij we onze klanten én burgers volledig ontzorgen. Zo willen we als partner overal ter wereld het volledige potentieel van stedelijke ecosystemen benutten.

Astrid Thienpont

"We zorgen voor een mooiere stad dankzij een leefbaar mobiliteitsplan"

Astrid Thienpont
Astrid Thienpont Chief Growth Officer

Onze beloftes

Ontzorgen

We stellen onze klanten centraal in onze werking en oplossingen. Naadloze integraties, een vlotte set-up en alle communicatie op één plaats zorgen voor meer ademruimte.

Intuïtieve software

  We ontwikkelen intuïtieve mobiliteitssoftware. We leven ons in, want empathie en creativiteit maken in onze sector het verschil. Zo bouwen we samen aan een duurzaam partnerschap.

  Proactiviteit in innovatie

  Wij willen jouw uitdagingen en noden begrijpen. Een duurzame relatie met steden, gemeenten en politiezones is daarvoor cruciaal. Daarom blijven we innoveren en integreren we met allerlei soft-en hardware in het ecosysteem van de stad.

  Internationale ambities

  Ook buiten de landsgrenzen is er veel potentieel voor onze oplossingen. We kijken er dan ook naar uit om onze baseline ‘unlock urban potential’ wereldwijd in de praktijk te brengen met onze internationale partnerships.

  Benieuwd hoe onze oplossingen jou ontzorgen?

  We bekijken graag samen wat de mogelijkheden zijn en wat wij voor jou kunnen betekenen.